Kenali Ciri Vimax Original

Jaminan Kami

Jaminan Kami, Kebahagian Anda

Kami menawarkan Jaminan 300% Wang Anda Dikembalikan sekiranya anda mendapati Vimax yang diedarkan oleh pihak kami ada TIRUAN .

Untuk membuat pengesahan KETULENAN , anda boleh menghubungi Pillsexpert Inc., (1 – 800 – 391 9781) atau klik di sini.

Setiap botol vimax original daripada Canada yang dijual di Malaysia telah dilekatkan dengan holografik yang berkualiti tinggi. Diedarkan oleh Myidaman.

vimax-for-malaysian-market1

original-vimax-vs-vimax-x-1

Vimax Original warna herba…vimax biru putih tu warna putih macam …….sendiri fikir. Kalau herba mana ada warna seperti itu.

Kenali Vimax Tulen

Ciri Holografik

Untuk memastikan ketulenan dan integriti produk, setiap botol Vimax yang diimport dari Canada oleh Myidaman Enterprise (pengimport sah) telah dipertingkatkan ciri ketulenan dengan pelekat holografik.

Setiap unit Vimax akan dilekatkan dengan pelekat holografik yang mempunyai nombor sekuriti (nombor rawak – 6 digit). Oleh itu, setiap unit Vimax yang dipasarkan adalah bersifat unik .

Lot no terkini ialah:

LOT 7323A EXP MA 12 (sehingga diberitahu kelak)

Ciri-ciri Vimax asli

1. Vimax asli atau original tidak meninggalkan kesan serta-merta pada penggunaannya.Jika anda makan 1 biji kapsul vimax dalam beberapa minit dan jam anda akan bertenaga seperti superman. Anda harus teliti ketulenannya. Vimax asli seperti ubat herba yang lain mengambil jangkamasa yang perlahan atau dalam bahasa senang “cool” tanpa kesan mendadak.

2. Vimax asli anda boleh kenal pasti dari batch no yang terletak pada sticker vimax.Batch no ini akan berubah-rubah daripada masa kesemasa.

3. Ciri-ciri lain adalah seperti dibawah:

 1. VIMAX TULEN TIDAK MEMBERI TEGANGAN SERTA MERTA selepas pengambilannya. Vimax berfungsi sebagai sumber makanan tambahan untuk proses pemanjangan dan pembesaran alat sulit.
 2. VIMAX TULEN TIDAK MENDATANG KESAN SAKIT KEPALA selepas pengambilannya. (seperti rasa kepala mengembang).
 3. VIMAX TULEN TIDAK MENDATANG KESAN SAKIT BADAN selepas pengambilannya. (seperti rasa lenguh-lenguh).
 4. VIMAX TULEN TIDAK MENDATANG KESAN HIDUNG TERSUMBAT selepas pengambilannya. (seperti rasa stuffy nose).
 5. VIMAX TULEN TIDAK MENDATANG KESAN MATA BERAIR/ MATA MERAH selepas pengambilannya.

4. Ciri seterusnya Vimax asli tidak pernah direpack.semua dijual dalam botol 30 kapsul. Pastikan botol berkualiti dan ada thermal text dibawah botol.

5. Vimax asli didatangkan terus dari Canada tanpa melalui negara-negara lain.

6. Vimax asli dijual di malaysia mempunyai surat lantikan daripada company vimax seperti tertera dalam laman web.

7. Ini adalah ciri yang paling best sekali.Vimax asli tidak akan dijual terlalu murah.Adakalanya dijual 30 kapsul dengan harga yang tidak munasabah.

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan kemusyiklan.Anda boleh post dibahgian komen dan ulasan. Nyatakan soalan dan permasalahan anda.

Kandungan Vimax original from canada

Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

Tambah Saiz

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.

Maklumat Herba

Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed – Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit – digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu – tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo – kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.

Saw Palmetto – dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.
Ginseng – digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan. Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu – tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang.

 • #1 written by naser
  about 3 years ago

  sy nk tnye berape hrga vimax?
  adakah kesan yg dpt slps mnggunakan vimax kekal wlaupn sy brhenti mngambilnyea?
  sy tinggal di kota kinabalu mcm mn sy nk membeli produk vimax?

 • #2 written by admin
  about 3 years ago

  vimax hanya dijual secara online dimalaysia tiada dijual dikedai-kedai

 • #3 written by Andy
  about 2 years ago

  How do i order or buy vimax online?

 • #4 written by admin
  about 2 years ago

  please look at link below
  http://vimaxoriginal.com/how-to-buy

Comments are closed.